RaceCapture/Pro MK3 4G/LTE Unavailable

General Q&A specific to RaceCapture/Pro. For app related questions post in the RaceCapture App forum. also see the <a href="http://www.autosportlabs.net/RaceCapture">RaceCapture Information Page</a>

Moderators: JeffC, rdoherty, stieg, brentp

Post Reply
jdchaves
Posts: 2
Joined: Wed Nov 24, 2021 1:23 pm

RaceCapture/Pro MK3 4G/LTE Unavailable

Post by jdchaves »

Hi Brent,

Just a question,

It looks that the RCP 4G is out of stock across your dealer network. When are you planning to get new inventory?. Is there any unpgrade comming or this is just hardware shortage?.

Best.

brentp
Site Admin
Posts: 6086
Joined: Wed Jan 24, 2007 6:36 am

Re: RaceCapture/Pro MK3 4G/LTE Unavailable

Post by brentp »

It is currently a chip shortage issue. Most definitely stay tuned to our social media and website for news as we work to resolve it. :)

Thank you!
Brent Picasso
CEO and Founder, Autosport Labs
Facebook | Twitter

jdchaves
Posts: 2
Joined: Wed Nov 24, 2021 1:23 pm

Re: RaceCapture/Pro MK3 4G/LTE Unavailable

Post by jdchaves »

Thanks for your answer Brent.

I was able to get one from PFTuning.

Have a great day.

Post Reply