CAN Termination

General Q&A specific to RaceCapture/Pro. For app related questions post in the RaceCapture App forum. also see the <a href="http://www.autosportlabs.net/RaceCapture">RaceCapture Information Page</a>

Moderators: JeffC, rdoherty, stieg, brentp

Post Reply
smallspeed
Posts: 43
Joined: Mon Nov 30, 2015 1:08 pm
Location: Leicester, UK

CAN Termination

Post by smallspeed »

Does anyone know if there's CAN termination built into the race capture unit? I have only one item on my CAN bus (abs pump) and it does have a termination resistor, but not sure whether I need to add one to my wiring or if there is termination built into the race capture box...

brentp
Site Admin
Posts: 5956
Joined: Wed Jan 24, 2007 6:36 am

Post by brentp »

Hi -

Yes - both CAN channels are terminated inside the unit.
Brent Picasso
CEO and Founder, Autosport Labs
Facebook | Twitter

smallspeed
Posts: 43
Joined: Mon Nov 30, 2015 1:08 pm
Location: Leicester, UK

Post by smallspeed »

Fantastic, thanks Brent.. I will leave the RCP MK2 in place all the time and wired in, that way I can just use it as the termination one end and the ABS pump as the other 8)

Post Reply