RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsLog in
Reply to topic Page 1 of 1
first attempt, using sim from at&t phone
Author Message
Reply with quote
Post first attempt, using sim from at&t phone 
I just received my rc mk2, and I'm trying to use the sim from my at&t phone.
Do I just need to get a data only sim, or should my sim work?
below is the debug info:

Wireless: rx: {"getStatus":null}
Cell: IMEI: 866771021082093
cellWrite: AT+CGATT?
Cell: read +CGATT: 1
cellWrite: AT+CIPMUX=0
Cell: read OK
cellWrite: AT+CIPMODE=1
Cell: read OK
Wireless: rx: {"getStatus":null}
cellWrite: AT+CSTT="
cellWrite: wap.cingular
cellWrite: ","
cellWrite: [email protected]
cellWrite: ","
cellWrite: cingular1
cellWrite: "
Cell: read OK
Wireless: rx: {"getStatus":null}
Wireless: rx: {"getLogfile":null}
cellWrite: AT+CIICR
Cell: read OK
Wireless: rx: {"getStatus":null}
cellWrite: AT+CIFSR
Cell: read 10.176.207.90
Wireless: rx: {"getStatus":null}
cellWrite: AT+CDNSCFG="8.8.8.8","8.8.4.4"
Cell: read OK
cell: network configured
cellWrite: AT+CIPSTART="TCP","race-capture.com","8080"
Cell: read OK
Wireless: rx: {"getLogfile":null}
Cell: read CONNECT
cell: server connected
Wireless: rx: {"getStatus":null}
Wireless: rx: {"getLogfile":null}
Wireless: rx: {"getStatus":null}
sending auth- deviceId: 16AK5XP
Cell: read HTTP/1.1 400 Bad Request
Cell: read Date: Sat, 07 Nov 2015 21:15:56 GMT
Cell: read Content-Type: text/html
Cell: read Content-Length: 177
Cell: read Connection: close
Cell: read Server: -nginx
Cell: read CF-RAY: -
Cell: read <html>
Cell: read <head><title>400 Bad Request</title></head>
Cell: read <body bgcolor="white">
Cell: read <center><h1>400 Bad Request</h1></center>
Cell: read <hr><center>cloudflare-nginx</center>
Cell: read </body>
Cell: read </html>
Wireless: rx: {"getLogfile":null}
Wireless: rx: {"getLogfile":null}{"getStatus":null}
Wireless: rx: {"getStatus":null}
Wireless: rx: {"getLogfile":null}
Wireless: rx: {"getLogfile":null}
Wireless: rx: {"getStatus":null}
Wireless: rx: {"getStatus":null}
Wireless: rx: {"getLogfile":null}
err: auth- token: 16AK5XP
conn: not connected. retrying
init cell connection
Wireless: rx: {"getLogfile":null}{"getStatus":null}
Wireless: rx: {"getStatus":null}
cellWrite: +++
Wireless: rx: {"getLogfile":null}
Wireless: rx: {"getStatus":null}
cellWrite: AT+CIPCLOSE
Cell: read ERROR
Wireless: rx: {"getLogfile":null}
Wireless: rx: {"getStatus":null}
cellWrite: ATZ
Cell: read OK
cellWrite: ATE0
Cell: read ATE0
Cell: read OK
Wireless: rx: {"getLogfile":null}
cellWrite: AT+CIPSHUT
Cell: read SHUT OK
Wireless: rx: {"getStatus":null}
cellWrite: AT+CREG?
Cell: read +CREG: 0,1
Wireless: rx: {"getStatus":null}
cellWrite: AT+CSQ
Cell: read +CSQ: 12,0
Wireless: rx: {"getLogfile":null}
Cell: signal strength: 12
cellWrite: AT+CNUM
Cell: read +CNUM: "","12102406370",129,7,4
Cell: phone number: 12102406370
cellWrite: AT+GSN
Cell: read 866771021082093
Wireless: rx: {"getLogfile":null}{"getStatus":null}

View user's profile Send private message AIM Address
Reply with quote
Post  
Well after giving up in frustration I turned it back on the next morning at it works! I did change the apn to 'phone', maybe that's what did it.

View user's profile Send private message AIM Address
Display posts from previous:
Reply to topic Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum