RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsLog in
Reply to topic Page 1 of 1
Workbench testing question ?
Author Message
Reply with quote
Post Workbench testing question ? 
Hello,

I just assembled my controller. Everything works so far on my desktop.

But one question is left.

I can see on the gauge, how the MAP signal changes. But the Ignition advance gauge, stays always on the value of left upper value. It don't care about the Map value.

Is this normal when the engine is off ?


Cheers

Rainer




Megajolt.JPG
 Description:
screenshot
 Filesize:  51.73 KB
 Viewed:  3748 Time(s)

Megajolt.JPG


View user's profile Send private message
Reply with quote
Post  
Hi, yes this is the expected behaviour. When rpm<457, it will always use the upper left cell, which allows you to set a 'cranking' advance value in this cell (6 degress in your case). When rpm>457, it will respond as expected to the MAP value.
P.S. It also looks like you need to select 'MAP' (rather than 'TPS') under the 'tools->configurator options' menu.

View user's profile Send private message
Reply with quote
Post  
Many Thanks,

O.k, this is confusing. A extra cranking value whould be more logical.

Cheers
Rainer

View user's profile Send private message
Reply with quote
Post  
What is your engine?
To see the configuration you are using.

View user's profile Send private message
Reply with quote
Post  
Hello Salamander,

I'm building a Datsun 240Z engine with triple weber. (10.5:1 with valve job and 290 degree cam.)

But the first step will be to fit everything on my stock engine.


Cheers
Rainer

View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Reply to topic Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum