RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsLog in
Reply to topic Page 2 of 2
Goto page Previous  1, 2
Unable to connect to RCP in OS X
Author Message
Reply with quote
Post Still no luck connecting with the OSX beta 
When I run RaceCapture I am still getting a continuous stream of searching for cu.usbmodem1411, cu.Bluetooth-Incoming-Port, cu.Bluetooth-Modem next to the Menu item but no connection. I get cu.usbmodem1411 in /dev. What else do I need to do to troubleshoot this?

View user's profile Send private message
Reply with quote
Post  
Hi, are you on MK1 or MK2? We have a known issue for MK1 at the moment- on the Mac the serial port does not respond, even though we show it connected.


_________________
Brent Picasso
CEO and Founder, Autosport Labs
Facebook | Twitter
View user's profile Send private message Send e-mail
Reply with quote
Post Mk1 
I am on a Mk1. That would explain it I guess.

View user's profile Send private message
Reply with quote
Post  
Yes - sorry about that. There's something incompatible between OS X and MK1 in the low level USB layer that we haven't figured out yet. Windows, Linux and android will work fine, however.


_________________
Brent Picasso
CEO and Founder, Autosport Labs
Facebook | Twitter
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:
Reply to topic Page 2 of 2
Goto page Previous  1, 2
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum