RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsLog in
Reply to topic Page 1 of 1
What did I do wrong?
Author Message
Reply with quote
Post What did I do wrong? 
My MK2 recorded a session, but I don't even know when it was? I essentially hit the track 3 times. There is no date or time stamp. I manually found the track but it never picked up the star/finish line. The picture shows what the analysis button gave me from the RCP. Nothing loaded to the SD card on my tablet - nor did I expect it to.

App version 1.12.1
Firmware 2.12.0
2012 Mustang GT

Any ideas what I did wrong and what I need to do from now on to make sure the datalogs store properly? Thanks in advance.

View user's profile Send private message
Reply with quote
Post  
Hi,

Looks like it you didn't get lap times because due to not detecting the track you're at.

You should add your favorite tracks to the list of automatically detected tracks under setup. How to-video here:

https://www.youtube.com/watch?v=jAgFQ9k6VIw&index=1&list=PLZdfZf8eVujn2VSIXR5I-PPQSYS25xW5j

Once you do that, you'll be able to see individual laps registered.

Hope this helps!


_________________
Brent Picasso
Founder, Autosport Labs
Facebook | Twitter
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:
Reply to topic Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum