RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsLog in
Reply to topic Page 2 of 2
Goto page Previous  1, 2
New to RCP\Datalogging but having a hard time connecting
Author Message
Reply with quote
Post  
Firmware was updated to 2.15, I think. It was the beta version posted.

App is 1.12.1 on iPhone,
Windows version should also be the latest available for download. I pulled direct from autosportlab site in early December (2018).

View user's profile Send private message
Reply with quote
Post  
Thanks.

However, we don't have a 2.15 firmware. Could you double check next time you connect to the system?

View user's profile Send private message Send e-mail
Reply with quote
Post  
Sorry was going off memory. Looks like the firmware is 2.14
Windows app is 1.13.1

View user's profile Send private message
Reply with quote
Post  
Thanks.

Could you try exactly the following:

* Remove all OBDII channels
* Write settings back to RCP
* Load the "essential OBDII preset"
* change all channels to 29 bit
* Write settings back to RCP
* Verify if OBDII works correctly (or not)

If it does not work correctly, could you then read back the settings from your RCP, then save to a new file, zip and attach here? We will run it against our OBDII simulator in 29 bit mode to see if we can catch any issues.

Thanks,


_________________
Brent Picasso
Founder, Autosport Labs
Facebook | Twitter
View user's profile Send private message Send e-mail
Reply with quote
Post  
Sure thing. Iíve dumped the CAN and OBD2 channels a couple times and even ran the resetconfig from putty.
So I can give it another try and share config after that. It may take a couple days to make the time to test.

Thanks again for helping run it down!

View user's profile Send private message
Reply with quote
Post  
Brent,
I ran through the steps you listed. Unfortunately RCP still didn't pick up the data.
The config. (attached) still shows same, wrong 417001744, id.

Responses in CAN logging are seen on ids 417001745 and 417001757 (both seem to respond with the data). I tried to attach the logs I captured showing these responses (from an earlier attempt) but even zipped it exceeded the allowed file size.

View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Reply to topic Page 2 of 2
Goto page Previous  1, 2
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum