RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsLog in
Reply to topic Page 1 of 1
Version 3.1.1 Configuration software
Author Message
Reply with quote
Post Version 3.1.1 Configuration software 
Please test and provide feedback:

http://www.autosportlabs.net/index.php?title=MJLJ_Configuration_Software

Notable changes:

Attempted fix for Huge Pine USB Serial chipset

Changed text color / font weight for Ignition Grid to improve contrast

Added RPM / Load accel smoothing


*Note, the huge pine driver I have under Windows Vista seems to be unstable- I would like someone running XP or win2000 provide feedback on this fix.



Last edited by brentp on Thu Mar 08, 2007 7:02 am; edited 1 time in total
View user's profile Send private message Send e-mail
Reply with quote
Post  
Brent,

Is the link correct on the download page? When I click on 3.1.1 I get 3.1.0!

cheers,
David

Update - it's fixed! You must have been setting it up when I looked.Very Happy

View user's profile Send private message Visit poster's website
Reply with quote
Post  
Actually, I still had it wrong on one of the pages. It's fixed everywhere now.

Do you have the infamous huge pine chipset USB-Serial adapter? Smile Looking forward to feedback.

View user's profile Send private message Send e-mail
Reply with quote
Post  
brentp wrote:


Do you have the infamous huge pine chipset USB-Serial adapter? Smile Looking forward to feedback.


No, I'm still on old technology - 9-pin serial lead.
My main interest was the clarity of the table - looks much better, but I can't comment for certain until I can get the laptop out to the car!

View user's profile Send private message Visit poster's website
Reply with quote
Post  
Nice one Brent,Its working for me on the bench using Huge pine and running XP Very Happy (after 3hours trying to update firmware Embarassed ).

View user's profile Send private message
Reply with quote
Post  
Hello Brent,

it seems that the calibration for the TPS donīt work with v3.1.1

message
"there was a problem with calibration the tps"
open throttle value(142) must be larger than clossed throttle value(142)
ensure your throttle position sensor was not wired backwards

with v3.1.0 is all OK


Kalle

View user's profile Send private message
Reply with quote
Post  
Hi,

Thank you. There was a regression bug in that area for 3.1.1, drat! I fixed that and threw in a couple of small updates/fixes to make it more worthwhile.

Please download 3.1.2 in the usual place and let me know if that fixes it for you.

Regards,


_________________
Brent Picasso
Founder, Autosport Labs
Facebook | Twitter
View user's profile Send private message Send e-mail
Reply with quote
Post  
Hello Brent,

calibration tps is now OK

Thanks

Kalle Smile Smile Smile

View user's profile Send private message
Display posts from previous:
Reply to topic Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum