RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsLog in
Reply to topic Page 1 of 1
Telemetry Issues MK2 ATT + FreedomPop
Author Message
Reply with quote
Post Telemetry Issues MK2 ATT + FreedomPop 
MK2 with 3.5G card, lastest FW and App. All worked well over a year ago with ATT. Fast forward to last month stopped working. Went to a Freedom Pop SIM same thing. Registered on the network no signal. Same for both ATT & FP. Spent two hours on the phone with no beans. They stated the SIMs are activated on their networks neither cannot see my device. Twisted Evil

View user's profile Send private message
Reply with quote
Post  
Hi, From your screenshot it looks like it's connected.

A couple of things to check:

* Do you see a flashing telemetry LED?
* Watch the RaceCapture log for messages about connecting telemetry. You can copy and paste it in a reply here: https://wiki.autosportlabs.com/RaceCapture_troubleshooting#RaceCapture_Log
* After the screen shows "Registered" as in your screen shot, do you see an Ad-Hoc event at http://podium.live/home


_________________
Brent Picasso
CEO and Founder, Autosport Labs
Facebook | Twitter
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:
Reply to topic Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum