RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsLog in
Reply to topic Page 1 of 1
Podium Connect CAN Function Check
Author Message
Reply with quote
Post Podium Connect CAN Function Check 
I have a podium connect box on current firmware that is connected to an AIM MXP 1.2. The device was pulled out of another car with a similar setup (AIM MXG) and worked fine. Now, I am unable to get the Podium to receive any CAN data. The CAN light does not illuminate. I swapped in a Race Capture Pro box from another car, loaded the same configuration, and it worked. So I'm assuming the problem is either in the wiring harness from the hub to the Podium Connect, or in the unit itself.

Can anyone recommend a way to troubleshoot the connectivity on the Podium box? Thanks!

View user's profile Send private message
Reply with quote
Post  
Hi,

We have a general troubleshooting guide here:
https://wiki.autosportlabs.com/CAN_Bus_Integration#Troubleshooting

See the CAN bus logger feature, this will show if you're getting any data from the AIM system.

Also, check under Setup / CAN bus to ensure CAN1 is set to 1MB, and that termination is turned on (this is the default for integrating with AIM).

Let us know what you find out, we'll watch this for replies.


_________________
Brent Picasso
CEO and Founder, Autosport Labs
Facebook | Twitter
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:
Reply to topic Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum